Hybrid Cloud oplossingen

Microsoft Hybrid Cloud

Transformeer u organisatie naar de Hybrid Cloud

Verbind elke werknemer, van kantoormedewerkers tot Firstline werknemers en geef ze wat ze nodig hebben met een Microsoft Hybrid Cloud oplossing die de productiviteit verbetert en innovatie stimuleert. Microsoft 365 is ‘s werelds meest productieve cloud! Breng uw organisatie naar een ander level met Microsoft 365, de leider in cloud gebaseerde productiviteit. Ontdek de voordelen van een geïntegreerd cloud platform dat toonaangevende productiviteitsapps levert zoals Microsoft Teams, Word, Excel en PowerPoint samen met intelligente cloud services en beveiliging van wereldklasse.

Migreert u naar de Cloud? Ook dan kunt u aanzienlijk besparen, door i.p.v. naar de ‘normale’ Cloud voor een Microsoft Hybrid Cloud oplossing te gaan. Microsoft Hybrid Cloud. Dat is serieus geld met dezelfde functionaliteit!

Dit kan ook middels een hybride oplossing, waarbij u perpetual licenties inzet om de maandelijkse kosten (drastisch) te verlagen.
Vul de velden in de calculator in en binnen 1-2 minuten weet u wat uw besparingspotentieel is. Mogen we u helpen om budget te besparen?

Blijft u toch liever on-premise werken? Kijk dan wat u op Microsoft perpetual licenties kunt besparen met onze besparingscalculator.

Hybrid Cloud solutions

  • Microsoft Hybride Cloud Calculator

  • Voer een getal tussen 10 en 10000 in.
  • Welke besparingspotentieel brengt de hybride Cloud u?