CliniClowns veiling

SAM voor de Zorg (LicentiePro BV is onderdeel van dit collectief) en BVA Auctions hebben de handen ineen geslagen. Gezamenlijk organiseren we een online veiling t.b.v. het 25 jarig bestaan van CliniClowns.De veiling start in oktober en zal net als het jubileumjaar van CliniClowns op op 17 november 2018 aflopen. Wij zijn op zoek naar schenkers van kavels voor deze veiling.

Wilt u met uw organisatie mee doen aan deze veiling en op deze wijze een schenking doen aan CliniClowns?

Heeft u kavels in te brengen, neem dan contact op, met Mark van Meteren op nummer 020 210 88 00.

T.b.v. de veiling hebben we ook een flyer/folder gemaakt, via deze link kunt u deze bekijken.

banner-CliniClown veiling

Initiatiefnemers: BVA Auctions en SAM voor de Zorg organiseren samen een online veiling t.b.v. CliniClowns.

Inbreng
Voor de veiling zijn wij op zoek naar bedrijven en organisaties die kavels beschikbaar willen stellen. Heeft u kavels in te brengen, neem dan contact met Mark van Meteren op nummer 020 210 88 00.

Wanneer? Vanaf 31 oktober t/m 17 november 2018 zal er geboden kunnen worden op de kavels in deze BVA veiling.

Opbrengst
De gehele opbrengst van de veiling, komt ten goede van CliniClowns. De kavels worden belangeloos ingebracht en BVA Auctions en SAM voor de Zorg werken kosteloos mee om er een succes van te maken.

U kunt als organisatie een bijdrage leveren, door kavels beschikbaar te stellen voor deze veiling.

Wat is een kavel?
Een kavel is een product, dienst of service, die u kosteloos aan wilt bieden. Dat kan dus bijvoorbeeld ook een toegangskaart(-en) zijn. De opbrengst komt volledig ten goede van CliniClowns.

Waarde van een kavel
Een kavel moet wel een minimale verwachtte opbrengst van circa 100 euro hebben. Als u een kavel wilt inbrengen, bijvoorbeeld een auto is het wel mogelijk om de waarde boven een behaald bedrag te schenken.

Wat moet ik doen?
Als u mee wilt doen aan deze veiling als schenker, hoeft u ons eigenlijk alleen maar te bellen en we pakken het verder samen met u op!

Eye catchers
De veiling wordt voor bieders extra aantrekkelijk, als er een aantal kavels worden aangeboden die er duidelijk uitspringen. Kunt u kavels inbrengen die bijzonder of speciaal zijn?