Office Standard

Office Standard kopen
Office standard 2016 of de 2013, 2010 of 2007 versie kopen, met hoge kortingen. Het is net zo eenvoudig als dat het klinkt. Bestel in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. Altijd auditproof en met garantie!

Gebruikte Office Standard 2016 kopen, kan snel en is leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Bestel het office programma direct in onze webshop. Ook is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van gebruikte microsoft office standard licenties, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!

Alle 8 resultaten