Office Professional Plus

Office Professional Plus

Office Pro Plus, is wereldwijd het meest bekende en wellicht de meest gebruikte editie van het kantoorpakket voor laptops en pc’s. Veel mensen werken regelmatig met bekende programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel.

Een Office pakket kopen, kan tweedehands, in de volume licentievorm. Deze licenties, zijn leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Bestellen kan ook direct in de webshop. Tevens is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er juist werkplekken of gebruikers bij? Dan is het interessant en budget besparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van een gebruikt Office pakket, is het mogelijk om auditproof, volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!

Alle 5 resultaten