Office for Mac

Office voor Mac

Al sinds 2004 maakt Microsoft haar Office pakket macΒ  (met Word, Powerpoint en Excel) in de vorm waarin we dat nu kennen, als Microsoft Office for Mac. De standaard is nu Office for mac in de 2011 of de 2016 versie.

In september 2015 bracht Microsoft haar laatste versie (Office 2016) uit. Deze is, naast een stuk stabieler dan zijn voorganger, ook geschikt voor het laatste besturingssysteem: macOS High Sierra. Office for Mac 2011 maakt nog gebruik van oude technieken die niet kunnen draaien op het geavanceerde High Sierra.

Gebruikte Office voor Mac licenties, zijn leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Office voor mac kopen? Bestellen kan direct in de webshop. Ook is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van gebruikte Office voor Mac licenties, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!

Alle 3 resultaten