Office 2019

Office 2019

Office 2019 is de huidige versie van Microsoft Office. Het is een productiviteitssuite en de opvolger van Office 2016. Het pakket is door Microsoft vrijgegeven voor algemene beschikbaarheid voor Windows 10 en voor macOS op 24 september 2018. Sommige functies die eerder beperkt waren tot alleen de Office 365-abonnees zijn nu ook beschikbaar in deze versie. Er is een Office 2019 Standard en een Professional Plus editie.

Gebruikte Microsoft Office aanschaffen, is eenvoudig. De pakketten zijn  leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden stuks. Bestellen kan direct in de webshop en daarna is de office download en de activatie, snel een feit. Ook is er uiteraard de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het duidelijk budget besparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door gebruikte Microsoft Office aan te schaffen, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 40% op uw huidige budget besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het dus mogelijk om (gebruikte) licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde en dit tegen een scherpe prijs!

Alle 3 resultaten