Office 2016

Office 2016

Office 2016, in de vorm van een gebruikte volume licentie kan en mag. Er is een Office editie Professional Plus en het Standard Office pakket. Wereldwijd het meest bekende en wellicht meest gebruikte kantoorpakket voor laptops en pc’s. Een eenvoudige office download, maakt het mogelijk om in combinatie met de licentie key direct aan het werk te gaan.

Microsoft Office 2016 aanschaffen, is heel eenvoudig en leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden stuks. Bestellen kan ook direct in onze webshop en daarna is de office download en activatie al snel een feit. Ook is er uiteraard ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door gebruik te maken van de juiste editie van Microsoft Office is het nu mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen en veel geld te besparen. U kunt hiermee tot wel 70% op uw ICT uitgaven besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om alsnog licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy dan direct op orde. U kunt dat dan maar beter tegen een scherpe prijs niet?!

Alle 3 resultaten