Office 2013

Office kopen

Office 2013 professional of Standard aanschaffen, is nog nooit zo eenvoudig geweest! Nadat u heeft besteld en betaald heeft, ontvangt u een link naar de Office 2013 download.

Office kopen is eenvoudig, snel en goed voor uw budget. Dit office pakket is leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Zowel de office  2013 professional en de standard 2013 editie is direct leverbaar. Bestellen kan direct in de webshop, na de betaling volgt de link naar de Office 2013 download en de licentieoverdracht. Ook is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van gebruikte Office 2013 licenties, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!

Alle 2 resultaten