Office 2007

Office 2007 

Office 2007 kopen i.p.v. de dure versies van 2016 of 2019 aan te schaffen en deze te moeten downgraden. U heeft hier de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op de aanschaffen van Office professional of de Office Standard licenties.

Office 2007 professional of standard bestellen is eenvoudig in onze webshop. Office 2007 kopen kan, vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Bestellen kan direct in de webshop. Ook is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van gebruikte Office standard of professional, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot meer dan 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt hiermee de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!

Alle 2 resultaten