Microsoft Office

Microsoft Office 2019 en andere pakketten

Microsoft Office 2016, in de vorm van een gebruikte volume licentie is een goede optie, die budget bespaart. Het Office pakket, is wereldwijd het meest bekende en wellicht meest gebruikte kantoorpakket voor laptops en pc’s. Een eenvoudige office 2016 download, maakt het mogelijk om i.c.m. de licentie key direct aan de slag te gaan.

Wij verwachten in december a.s., Microsoft Office 2019, ook tegen scherpe prijzen aan te kunnen bieden!

Gebruikte Microsoft Office Professional en Standard, is leverbaar vanaf een enkel exemplaar tot vele honderden. Bestellen kan direct in de webshop en daarna is de office download een feit. Ook is er de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Blijkt bij een friendly of baseline audit dat u onvoldoende licenties heeft? Of komen er werkplekken of gebruikers bij? Dan is het budgetbesparend om hiervoor gebruikte of tweedehands licenties aan te schaffen.

Door de aanschaf van gebruikte Microsoft Office, is het mogelijk om auditproof volume licenties aan te schaffen. U kunt hiermee tot 70% op uw uitgaven te besparen.

Als uw organisatie tijdens een audit incompliant blijkt te zijn, is het mogelijk om gebruikte licenties aan te schaffen. U brengt de incompliancy direct op orde, tegen een scherpe prijs!